دبیرکل جدید اتحادیه عرب تعیین شد / نبیل فهمی کیست؟ چه کسی نخست وزیر بعدی بریتانیا است؟ ماجرای ورود بازرسان آژانس به ایران چیست؟ منبع آگاه: صرف شدن پول‌های بلوکه شده برای خرید غلات واقعیت ندارد ادعای ترامپ: ایران با بازرسی‌های هسته‌ای موافقت خواهد کرد پاکستان: توافق ایران و آمریکا، به معنای پایان سیاسی نتانیاهو است وزارت خارجه آمریکا: روبیو فردا راهی خاورمیانه می‌شود نیویورک تایمز: ترامپ خواستار تسلیم ایران برای پایان جنگ بود؛ اما آمریکا بود که تسلیم شد فوری / معافیت ۶۰ روزه تحریم‌های نفتی ایران صادر شد / وزارت خزانه‌داری آمریکا از اسقاط تحریم صادرات نفت و فرآورده‌های پتروشیمی ایران خبر داد قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند

ممانعت اسرائیل از ورود کمک‌های بشردوستانه ایران به غزه

ممانعت اسرائیل از ورود کمک‌های بشردوستانه ایران به غزه در شرایطی که فلسطینیان نیاز مبرم به دارو و تجهیزات پزشکی دارند، شبکه «المیادین» خبر داد رژیم صهیونیستی اجازه ورود کمک‌های بشردوستانه ایران از طریق مصر به غزه را نداده است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۳ - ۲۲ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 13
کد خبر: ۲۱۳۲۸۳

به گزارش راهبرد معاصر، شبکه «المیادین»، بامداد امروز (دوشنبه)، به نقل از چند منبع سیاسی خبر داد رژیم صهیونیستی اجازه ورود کمک‌های بشردوستانه ایران به نوار غزه را نداده است.

 

المیادین در این باره نوشت: «به علت مخالفت اشغالگران اسرائیلی با ورود کمک‌های بشردوستانه ایران از طریق گذرگاه رفح به غزه، مصر از پذیرش این کمک‌ها عذرخواهی کرده است».

 

مخالت رژیم صهیونیستی با ورود کمک‌های بشردوستانه ایران در حالی صورت گرفته است که مقامات رژیم صهیونیستی تنها بعد از بازرسی محموله‌های ارسالی از سوی کشورهای مختلف و با تاخیری چند ساعته، اجازه «ورود محدود» این کمک‌ها به نوار غزه را می‌دهند.

 

تعدادی از بیمارستان‌ها و مراکز پزشکی نوار غزه طی روزهای گذشته اتمام ذخایر سوختی خود و نیاز فوری به ملزومات پزشکی را اعلام کرده‌اند که رژیم صهیونیستی تا این لحظه اجازه ورود بسیاری از کمک‌های ارسالی به غزه را نداده است.

 

«پیرحسین کولیوند» رئیس هلال احمر ایران، هفته گذشته از آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای ارسال کمک‌های بشردوستانه و محموله‌های امدادی به مصر برای کمک به مردم غزه خبر داده بود.

 

کولیوند در تماس تلفنی با «رامی الناظر» رئیس اجرایی هلال احمر مصر با تاکید بر لزوم تداوم فرایند حمایت از مردم مظلوم غزه، تصریح کرده بود ایران از طریق مصر آماده ارسال کمک‌های بشردوستانه به غزه است.

 

او همچنین با اشاره به محدود بودن سوخت بیمارستان‌ها در نوار غزه، تاکید کرده بود هلال احمر ایران برای حل مشکل سوخت در بیمارستان‌های غزه و کمک به مجروحان، برای ارسال سوخت به غزه آمادگی دارد.

 

ایران، ماه گذشته میلادی، ۶۰ تن کمک بشردوستانه به مصر ارسال کرد تا این کمک‌ها از طریق مصر وارد نوار غزه شوند. محموله کمک‌های ایران شامل مواد غذایی، پزشکی و دارو بود که بعد از انجام هماهنگی‌های لازم، به فرودگاه «العریش» مصر ارسال شده بود.

 

«حسین امیرعبداللهیان» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در روزهای آغازین تجاوزات رژیم صهیونیستی به نوار غزه در گفت‌و‌گو با «آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل متحد آمادگی ایران برای ارسال کمک‌های بشردوستانه به غزه را اعلام کرده بود./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار